Priser

Vad har vi att erbjuda?

För skräddarsytt paket kontakta oss!

Löpande Bokföring

680 kr Per Timme
  • Fakturering
  • Skattedeklaration

Lönehantering

190 kr Per Styck
  • Anställnignsavtal
  • Löneberäkning

Bokslut

900 kr Per Timme
  • Årsredovisning
  • Inkomstdeklaration

Övriga Tjänster

680 kr Per Timme
  • Rådgivning
  • Uppstart & Avveckling

Vanliga frågor

Vi använder huvudsakligen Visma byråpaket, men jobbar även i Fortnox, Bokio, Speedledger och Monitor. 

Använder du annat bokföringsprogram? Vi anpassar alltid våra arbetsmedel mot kundens önskemål. Tveka inte att höra av dig så kan vi garanterat hitta en lösning för dig också!

Hos oss är alla välkomna. Vi har erfarenhet av aktiebolag, enskilda firmor, handels och komanditbolag, ideala föreningar, utländska filialer och dödsbo.

Våra kunder bestämmer själva om de vill skicka in sina underlag digitalt eller i pappersformat.

Vi rättar oss efter kundens önskemål!

Absolut!. Vi har vissa kunder där vi sköter 110% av redovisning och administration lika väl som kunder som hör av sig en gång om året för att få hjälp med bokslut. 

Vi har lång erfarenhet av redovisning och vill kunna påstå att det inte kommer bli några fel. Om det mot förmodan skulle uppstå fel, misstag eller annat så har vi ansvarsförsäkring vilket täcker allt från en anställds brott mot en kund till skadeståndskrav för felaktiga råd. 

Med andra ord, blir det fel så står vi för det.

Självklart! När du blir kund hos oss får du 3h GRATIS rådgivning oavsett ämne och svårighetsgrad. Därefter tilldelas du även en rådgivare som både vägleder dig och sköter din bokföring. Din rådgivare kommer hjälpa dig med exempelvis smarta avdrag, planering och administrativ frågor. 

Önskas mer komplicerade sittningar med exempelvis avveckling av bolag, upprättande av koncernbolag eller liknande så kommer vi överens om rimlig taxa för det.

BSG Redovisning är en redovisningsbyrå som hjälper med era ekonomiska uppgifter och ser till att dessa är kvalitetssäkra och även att ni har rätt förutsättningar för lyckade affärer.